Хасково

Измамиха 81-годишен турчин с 5000 евро в Хасково

ИлюстрацияС 5000 евро бе измамен 81-годишен мъж, роден в Турция с немско гражданство, съобщават от пресслужбата на полицията.

Вчера по обяд в хасковското полицейско управление, пострадалият, обяснил, че около 10 часа на булевард „Раковски“, където живеел на квартира се срещнал с двама непознати мъже, които му се представили за турски и арабски граждани.

Турчинът му обяснил, че е катастрофирал и му поискал 5000 евро за лечение. След като посетил банка, за да изтегли парите, тримата отново се срещнали на същото място, където потърпевшият им предал исканата сума.

След като се усетил, че е измамен той сигнализирал в полицията. Работата по образуваното досъдебно производствно продължава.

Кражба на ел. проводник е осъществена в димитровградското село Скобелево. Неизвестно лице чрез срязване на 9 междустълбия е откраднал 1500 метра меден проводник.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Horeishio Kane
Horeishio Kane
11.07.2015 11:47 11:47

Първата история яко понамирисва, а втората трябваше да започва така: „Неизвестен мангал…“.

до хореишо кейн
до хореишо кейн
11.07.2015 15:01 15:01

българия всички я знаят като крадлива държава, за това е немислимо, че ограбеният турчин лъже

Back to top button