Хасково

3 деца пострадаха при катастрофи, три коня загинаха на пътя

Снимка Георги ДаскаловТри деца са пострадали при катастрофи в Хасковска област през почивните дни, съобщават от полицията. Момчета на 12 и 17 години са със съмнение за комоцио след сблъсък в Харманли.

Снощи 61-годишен гръцки шофьор не спрял на знак Стоп и ударил с Мерцедеса си Реното, в което пътували децата.

Ден по-рано в село Малък извор 9-годишно момче е изскочило внезапно пред забързан автомобил. 65-годишният шофьор карал с превишена скорост и не успял да спре. При удара момчето е с охлузвания.

3 коня са загинали, след като били ударени от лек автомобил Тойота между селата Въгларово и Сираково. Инцидентът станал след като се стъмнило. 52-годишната жена зад волана на леката кола е пострадала леко.

Трима шофьори с отнети от полицията книжки са заловени зад волана. Те са от Харманли и Любимец.

Тази нощ пък товарен автомобил се е обърнал на магистрала Марица в района около село Александрово. Тирът остана в канавката в продължение на часове.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
НЕИЗВЕСТЕН
НЕИЗВЕСТЕН
13.07.2015 16:14 16:14

Кой им дава книжки на тез малоумници бе? Кой? Не спрял на знака СТОП! Ми той тоз знак като не зачита какво да говорим за останалите!? Чункиш знай тяхното значение я! Не държавата, не политиците…., а хората…ние сами си го правим! Пълни глупаци щъкат навсякъде по пътя!…. После Бойко ни крив, Мая Манолова само кудкудякала като кокошка, комунистите обраха държавата….Евросъюза ни погребва. Ха сега и те да бяха спрели на STOP-а, та да запазят те нашите деца- Бъдещето на България! Преди и тях да ги командироваме на гурбет в чужбина, та белким поне докато са малки ги опазим живи….Не рибата се вмирисва от главата, ами докато самосъзнанието на всеки един от нас не се промени, нищо няма да се оправи.

КАК ТИР КАРА В НАСРЕЩНОТО
КАК ТИР КАРА В НАСРЕЩНОТО
13.07.2015 17:40 17:40

От снимката излиза че е карал в насрещното. Не виждаде ли какво сте изтипосали бе . Поне вижте в другите сайтове как изглеждат правилните снимки.

Back to top button