Хасково

Ремонтират 18 училища през лятната ваканция

ИлюстрацияВ 18 училища в Хасковска област ще бъдат извършени ремонти по време на лятната ваканция, съобщиха за Haskovo.info от Регионалния инспекторат по образованието.

Най-сериозният е в ивайловградското училище, където ще бъдат изградени подпори на пропадаща стена и ще направят нови спортни площадки.

В хасковското СОУ „Паисий Хилендарски“ ще ремонтират 12 класни стаи, ОУ „Иван Рилски“ ще ремонтират отоплителната си система, в ОУ „Св. Климент Охридски“ ще извършат ремонт на покрива, ПМГ „Боян Петканчин“ ще ремонтират водопровод и физкултурния салон, в ПГДС „Цар Иван Асен ІІ“ ще ремонтират паркети в гимназията и общежитията.

Повечето от ремонтите трябва да приключат до 4 септември. През лятото може да започнат и други ремонти, които още не са заявени.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
123
123
13.07.2015 17:32 17:32

А директорът на „Шандор Петьофи“ ще ремонтира собствения си апартамент с крадени пари от училището. Строителна фирма обслужваща училището ще извърши ремонта, пак за сметка на училището.

7859
7859
13.07.2015 21:17 21:17

А бе Златева няма ли да се връща???? Че, Панайотов нищо не прави а гледа все да замаже нещата.

Back to top button