Хасково

45 свободни места в гимназиите след трето класиране

Илюстрация45 са незаетите места след трето класиране в училищата в Хасковска област, съобщават от Регионалния инспекторат по образованието.

В хасковската ГПЧЕ „Асен Златаров“ има по едно място за момичета в „Английски с немски език“ и „Английски с френски“.

Едно е свободното място в „Организация на хотелиерството с английски“ в хасковската ПГТ „Александър Паскалев“.

В ПГМЕТ „Стойчо и Кица Марчеви“ местата са три в „Компютърна техника и технологии с английски“.

В Димитровград незаети места има в: ПМГ „Иван Вазов“ – шест в „География и икономика с английски“, ЕГ „Иван Богоров“ – 17 в три паралелки с английски език и СОУ „Любен Каравелов“ – шест в „Предприемачество и бизнес с английски“.

В Свиленград свободни са 7 места в „Информационни технологии с английски“ в СОУ „Петър Берон“ и три в „Селски туризъм д английски“ в ПГССИ „Христо Ботев“.

За незаетите места се кандидатства в училищата от 22 до 27 юли включително. Учениците подават в избраното от тях училище заявление до директора, оригинала на удостоверението за завършен 7 клас и оригинала на медицинското свидетелство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button