Регион

Лятна занималня до края на август в Свиленград

ЗанималняОт началото на тази седмица до края на август община Свиленград и МКБППМН организират лятна детска занималня, съобщават от пресслужбата на кметството.

ЗанималняДеца на възраст от 6 до 13 г.  се събират  в Центъра по проблемите на детската личност, който се намира се в сградата на общинска администрация. С тях провеждат занимания педагози и психолози.

Игрите и занятията са свързани с усъвършенстване на четивната техника на децата, на уменията им за смятане и писане, гледат се образователни филми, слуша се музика, по желание децата рисуват и моделират, участват в различни игри – шах, домино, подреждане на пъзели и други.

Лятната занималня е отворена сутрин до обяд от понеделник до петък. Заниманията са безплатни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Много стари снимки
Много стари снимки
22.07.2015 12:37 12:37

Райна Калайджиева не е в Свиленград отдавна. Стари снимки показвате, та да заблудите хората и да отчетете дейност. Па и парички да ви дадат като обществени възпитатели! Дайте актуални снимки, та и ние да си пуснем дечицата на лятната ви занималня!

Анонимен
Анонимен
22.07.2015 15:37 15:37

Браво на тоз кмет бе! Стари или нови снимки използват няма никакво значение! Важното, че вашият господин Манолов е помислил и за децата ви през август месец! А вие пак недоволствате! Ами елате в Хасково да видите какво се случва с детските градини и ясли през август, и изобщо има ли такива….И какво прави Г. Иванов, за да усложни още повече положението на майките и тогава ще си говорим….или идете в София, ако мислите, че там е по- лесно!
Не да плюете по Общината, ми краката му трябва да миете на вашия кмет, че чак и водата да изпивате, дето толкова работи направи за Свиленград. Ако го задържите още един мандат, аз съм сигурна, че столичани в повече, че поемат обратния път…Току виж Свиленград стане по- добър за живеене от София. А като има и занималня, ще има и пари за учителите. Важното, че е тя е без пари за децата, и че изобщо ще я има…..Както казината ви, както мостовете ви, както турските бани, както улиците ви асфалтирани, както газификацията ви….Какво искате повече?… Ако много искате, идвайте в Хасково…не е далече… Паркирайте през Техномаркет, все още там не е синя зона и се наслаждавайте на престоя си в Града на Богородица!

Back to top button