Хасково

Всички кандидат-директори се явиха на теста

ИзпитВсички кандидати, допуснати до конкурса за директори на трите общински училища в Хасковска област, се явиха на теста тази сутрин.

Както Haskovo.info писа, никой не подаде документи за директор на ОУ „Христо Ботев“ в харманлийското с. Бисер.

ИзпитЗа директор на ОУ „Христо Ботев“ в димитровградското с. Крепост се конкурират: Агавни Тахмезян, Румяна Монева, Борислав Петров и Валентин Пеев.

Двама са кандидатите за НУ „Св. св. Кирил и Методий“ в Тополовград – Бянка Станкова и Добрин Парнаров.

Един е за ОУ „Иван Вазов“ в с. Устрем – Христина Петкова.

Писменият изпит продължава 2 часа, като утре е интервюто с издържалите теста.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

11 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Пенка
Пенка
04.08.2015 11:26 11:26

Кога ще съобщите имената на кандидатите за директори на държавните училища? Та изпита им е в четвъртък! Защо е все пак това мълчание…… Хайде, дайте да ги видим!!!!!!

12490
12490
04.08.2015 12:59 12:59

Проверки Г-н Панайотов, и други да седнат на тези места на конк*рс за директор. Училището е сфера, която изисква спокойствие а то все по трудно става. Някой се мислят за фараони започват да се обожествяват. Това е пагубно за системата. Надявам се, че в РИО Хасково се замислят върху проблемите на колегите учители. Много се изписа на тази тема.

Анонимен
Анонимен
04.08.2015 15:35 15:35

Панайотов се ояде, -урвалък ,време е да си ходи по пантофи у дома ане да назначава боклуци з директори.

Панка
Панка
05.08.2015 10:23 10:23

Представяте ли си, за харманлийското помощно училище отново кандидати за директор са Георги Бакалов и Митко Димитров! До миналата година в училището вървяха стачки, ежби и милион конфликти, а ето сега, пак същите приятели! Г-н Панайотов, вземете се в ръце! Стига са ни тормозили тия двамата! Не можете да си представите под какъв страх работим, да не бъдем уволнени, дане бъдем заплашвани, да мълчим за всичко, което се прави в училището ни! Спрете тази гавра!!!

5678
5678
05.08.2015 18:20 18:20

Надявам се, че в РИО Хасково четат тези писания и не са безучастни към проблемите в образованието. А те вярвайте ми ще ескалират скоро време. Много от директорите се вземат на сериозно. Нямат контрол и проверки, но при проверките да имат и наказания. Тогава да видим дали няма да се укротят.

Танка
Танка
04.12.2017 17:54 17:54

за информация-Да внимава директорката на училището в с. Бисер с математичката си мъжемелачка Ивелина Добрева-разбивачка на мъжки сърца и семейства.

Пенка
Пенка
04.12.2017 17:55 17:55

за информация-Да внимава директорката на училището в с. Бисер с математичката си мъжемелачка Ивелина Добрева-разбивачка на мъжки сърца и семейства.

Времето си тече
Времето си тече
05.12.2017 14:46 14:46

Времето си тече, старите директори си стоят в кабинетите от безброй години. Никой не им прави проверки, за да не ги притеснява, а ти командват ли командван…и си гледат кефа. Нали в тях е и ножа, и хляба, и сиренето. Защо да си дават зор. Не ги и пенсионират, когато навършат години за пенсия. Смятат, че от друго тесто са замесени, по-специално…не като колегите си, дето им вършат цялата работа срещу денонощен тормоз и страх от съкращения и уволнения. Да видите само какво прави пом.директорката на ученическото общежитие, всеизвестното в Хасково и околията Насенце. Разположила се е като пат пари в кесия и вади душите на хората, за да й осигуряват славата на голям професионалист. Вместо да я пенсионира отдавна, директорът си я води за ръчичка, че му е слаб ангела и не може да устои на прелестите й. Остаря, ама не се отказва Насенцето от всичко, което може да вземе. Голяма алчност, голямо властолюбие и славолюбие. Пенсионирайте я тази кукундрела, бе. Стига е тормозила хората. Какво се правите на неразбрали. Целият град знае, само директорът и РУО се правят на слепи и глухи. Наглеци.

пенка
пенка
05.12.2017 20:42 20:42

Това Насенце не я знам,ама Ивчето, Ивелинка Добрева учителката от потопеното село Бисер е легенда.Ако Дядо Господ не я прибере скоро доста магийки ще забърква.Ама глад братче.Пък тя нито гладна може да стои нито на сухо.Париците винаги трябват де.

ВАНЯ
ВАНЯ
27.01.2018 15:49 15:49

Администраторът анулира написаното.Имам предложение към началника на просветата-МОЛЯ назначавайте на работа морални учителки.Излизам с предложение всички пострадали жени от Ивелина Добрева да се обединим и да запознаем цяла БЪЛГАРИЯ с тази вещица. ТЯ уби синът ми ,съпругът ми полудя.Разсипа семействата и на други хора.Този път бях културна,защото много вярвам ЧЕ ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ.

АНОНИМНА
АНОНИМНА
05.04.2018 13:24 13:24

Уважаеми потребители съобщавам ви отново за смъртта на съпруга ми.Виновна е ИВЕЛИНА ДОБРЕВА -учителката по математика в с.БИСЕР Харманлийско.Дано в тези празнични дни получи възмездие.Какво прави с мъжете не знам,но след нея и ПОТОП.Разбрах от пострадали,че им прави магии за любов та да искат и виждат само нея.Моят съпруг след като и стана любовник изпадна в депресия, млъкна, стана раздразнителен,не можех да говоря нормално с него.За всичко му бях виновна.НЕ ме забелязваше,въпреки че твърдеше че е преустановил връзката не ме търсеше като жена,самозадоволяваше се в банята,казваше че не му ставало и т. н.Много по-добре изглеждам от тази лека жена,но още по-красиви жени са били жертва на тази вещица и морално пропаднала грозотия.Не зная колко живот и остава още но дай боже да оттърве ЮЖНА БЪЛГАРИЯ ОТ НЕЯ.

Back to top button