Регион

Арестуваха шофьор с 3.43 промила, двама катастрофираха

ИлюстрацияВ свиленградското полицейско управление е образувано незабавно производство срещу пиян шофьор, съобщават от пресслужбата на полицията.

59-годишен хасковлия е хванат да шофира след употреба на алкохол с 3.43 промила. Мъжът е задържан за 24 часа.

Вчера около 16 ч. в Симеоновград е станала катастрофа на кръстовище с ул. „Драва“ с Фолксваген, управляван от 34-годишна чужда гражданка. Причина за инцидента е несъобразена скорост, при което водачката губи контрол над автомобила и се обръща вляво на пътното платно. Жената е с контузия на гръден кош, без опасност за живота.

Също вчера около 18:47 ч. в Харманли на кръстовището на ул. „Неофит Рилски“ и ул. „Асен Златаров“ става катастрофа между Опел, управляван от 41-годишен харманлиец и Форд, шофиран от 23-годишен негов съгражданин. Водачът на Опела не спира на знак В2. Вследствие на удара са пострадали водачът на Форда, който е с мозъчно сътресение и 23-годишен пътник до него от Харманли, който е с удар в главата. И двамата са без опасност за живота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button