Хасково

И Хасково се включи в Световната седмица на кърменето

СрещаДнес Хасково се включи в Световната седмица на кърменето, която продължава от 1 до 7 август.

СрещаХасковски майки се събраха на така нареченото бебешко кафе и дискутираха по темата „Кърмене и работа. Възможно е!“. Организатор е Мариана Андреева, която е консултант за региона на „Ла Лече Лига България“. В срещата се включи и Силвия Делчева-Трендафилова от Националната асоциация „Подкрепа за кърмене“.

Андреева и Трендафилова заявиха, че кърменето и работата могат да бъдат съчетани. Трендафилова посочи, че тя е кърмила докато е била на работа, като няма проблем да го прави и на обществени места.

Целта на подобни срещи е активно да се улесняват и поддържат работещите жени да продължат да кърмят и да срещнат разбиране от колеги и работодатели.

Мариана Андреева организира ежемесечни срещи с хасковски майки от 2011 г., като на тях се обсъждат всички въпроси около бременността и отглеждането на децата.

Среща  Среща 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button