Регион

18-годишна падна от Сузуки, арестуваха трима пияни шофьори

ИлюстрацияЗа катастрофа между Мото блок с ремарке и мотоциклет Сузуки в Ивайловград съобщават от пресслужбата на полицията.

Инцидентът е станал в събота вечерта на ул. „Стамболийски“, когато Мото блока, шофиран от 60-годишен мъж е отнел предимството на мотора, управляван от 23-годишен харманлиец.

За да предотврати сблъсъка, мотоциклетистът е спрял рязко, при което 18-годишната му спътничка от Свиленград е паднала от Сузукито. От удара момичето е с натъртвания, без опасност за живота. Водачът на „Мото блока“ е тестван с дрегер, който отчел наличие на 1,7 промила алкохол. Образувано е досъдебно производство.

3 бързи производства срещу пияни водачи са образувани през почивните дни в районните управления в Хасково, Димитровград и Тополовград. В ареста на областния град е задържан мъж на 44 г. с 2,16 промила. В Димитровград е 28-годишен с 1,83, а в тополовградския арест е 40-годишен с 1,36. Същият не е представил и шофьорска книжка на контролните органи за шофиране на мотоциклет Хонда. При справка се оказало, че тополовградчанинът е с множество регистрации за управление на автомобил след употреба на алкохол.

Установено е и че управляваният от него мотоциклет е с видими следи от интервенции на регистрационната табела и на двигателя, а номера на рамата не се чете. Задържан е до 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
инж Пасков
инж Пасков
10.08.2015 20:05 20:05

Е и в крайна сметка нищо само вестникарска истерия

Back to top button