Регион

Арестуваха двама с 259 грама марихуана

Илюстрация21 грама канабис конфискуваха харманлийските криминалисти, съобщават от пресслужбата на полицията.

Вчера те са проверили дом на улица „Асен Златаров“ в града, обитаван от 23-годишен младеж. В къщата и намиращата се до нея стопанска постройка е открита зелената листна маса, реагираща при полеви наркотест на канабис.

Мъжът е задържан до 24 часа по образуваното досъдебно производство. Свиленградските полицаи също са извършили проверка в частен дом по линия на наркотиците. Те са претърсили жилище на улица „Еделвайс“ в Свиленград, обитавано от 36-годишен мъж.

При проверката, в пластмасова кофа е открито растение с височина 150 см със зелена листна маса – 238 грама. Проверка с полеви тест е установило, че се касае за канабис. Образувано е досъдебно производство, мъжът е задържан до 24 часа.

Цигари и тютюн без бандерол иззеха служители на ОДМВР-Хасково. Операцията е проведена съвместно със служители на Гранична полиция и агнеция Митници на територията на ГКПП „Капитан Андреево“. В хода на проверката, на платно влизащи автомобили са проверени 2 леки автомобила „Опел“ и „Форд“, шофирани сътветно от 24-годишен пловдивчанин и 43-годишен мъж от Русе. В пловдивската кола са намерени 1080 къса безакцизни цигари от различни марки и 1,5 кг нарязан тютюн. Останалите 360 къса са открити в личния багаж на русенеца. Папиросите и тютюна са иззети от митническите служители с разписка.

30-годишна хасковлийка е задържана за кражба. Хасковските полицаи са установили, че жената е задигнала мобилен телефон и 40 лв., оставени на щанд в магазин в кв. „Орфей“ в областния град. Откраднатите вещи са върнати с протокол за доброволно предаване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button