Регион

Синът на Искендер е в Неврохирургия след катастрофата край Баните

Пожарна, илюстрацияИнцидент затвори временно пътя Минерални бани – Кърджали. Според предварителната информация около обяд джип се ударил в лек автомобил, който от своя страна се блъснал в друга кола, съобщиха за Haskovo.info от полицията.

При удара високопроходимият автомобил се подпалил. На място са пристигнали противопожарни автомобили, които да угасят огъня.

Сериозно пострадали при инцидента няма. Двама души са леко ранени и са откарани за преглед в болница. Пътниците успели да избягат от колата-факла, уточниха от МВР.

По-тежко пострадалият е синът на кмета на община Минерални бани Мюмюн Искендер, който е шофирал джипа. Той е с наранявания по главата, гърдите и крака. Има комоцио и е настанен за наблюдение в Неврохирургия в МБАЛ „Хасково“. Вторият пострадал е прегледан и изписан за домашно лечение.

Заради инцидента движението по пътя между Минерални бани и Кърджали временно беше спряно.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
nikolay
nikolay
12.08.2015 13:59 13:59

А защо не споменахте, че джипа е на синът на кмета?сигурно е маловажно!

Hasko
Hasko
12.08.2015 14:47 14:47

sina na iskender bahti neshtastnika

к*р за дпс
к*р за дпс
12.08.2015 23:39 23:39

СМЪРТ ЗА ТУРЦИТЕ, МАЙКА ИМ ДА Е*А МРЪСНА

Back to top button