Хасково

Непотърсени коли от 4 г. на наказателния паркинг в Хасково

ПаркингНа наказателния паркинг в Хасково има коли, които не са потърсени от собствениците си от 3 и 4 г., съобщиха за Haskovo.info от „Тролейбусен транспорт“, към който са „паяците“.

Рекордьор е Мерцедес, който е още на стария паркинг до площадка „Спартак“. Той е там от 4 г. Неговият собственик вече е починал, а децата му са в Германия и Канада.

ПаркингНа сегашния паркинг до тролейбусното депо пък има Опел, който е там от 3 г. Колата е била вдигната по сигнал на съпругата на собственика. Двамата били в развод и тя извикала „паяка“. Оттогава колата е там, а мъжът не идвал да си я вземе, защото бил международен шофьор и рядко се завръщал в Хасково. Шофьорът най-вероятно вече е прежалил Опела, защото натрупаните наказателни такси са за над 7200 лв. След първите 8 часа, на колите в паркинга се таксува левче на час.

Там е вдигнат и Форд без номера, намерен изоставен на хасковската ул. „Драгоман“. Има и едно нелегално такси „арестувано“ на наказателния паркинг от ДАИ.

Не е ясно колко време още тези автомобили ще стоят на наказателния паркинг.

Иначе, сега в Хасково работят два „паяка“, които дневно вдигнат между 6 и 10 автомобила.

Паркинг   Паркинг

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
турския султн
турския султн
19.08.2015 10:39 10:39

Е това безхаберие на влста не мог д си го обесня–3 г всички се ослушвати собственици и влст Даваш срок седмица или месец след това в държавен вестник и ко не я приберът веднага на търг Но власта ни е пожрникрска така че ––––

Back to top button