Хасково

Арестуваха двама серийни крадци, спипаха контрабандни цигари

Илюстрация32-годишен мъж е уличен в извършването на кражба, съобщават от полицията.

Хасковските криминалисти са установили, че старият им познайник от село Нова надежда е проникнал в къща на свой съселянин, откъдето е откраднал 2 печки, 20 метра поливен маркуч и машинка за рязане на теракот. Инкриминираните вещи са иззети с протокол.

Харманлийските криминалисти също са установили 25-годишен младеж за кражба. Младежът, познат с подобните си прояви е откраднал мобилен телефон от 50-годишна своя съгражданка. Задържан е до 24 часа.

За кражба на проводник е получено оплакване в свиленградската полиция. Неизвестно лице е демонтирало 5 прозореца на помещение на фирма и чрез използване на ножовка е откраднало 17 метра многожилен проводник. Образувано е досъдебно производство.

Общо 2820 цигари без бандерол иззеха служители на димитровградската полиция и колегите им от тополовградското управление. Вчера димитровградските криминалисти съвместно с митнически служители са проверили хранителен магазин на булевард „3-ти март“ в Димитровград. В търговската част на магазина, на различни места са намерени 700 къса цигари от различни марки. Останалите 2120 къса са открити от тополовградските им колеги в магазин в село Орешник. Безакцизните папироси са иззети с протоколи за доброволно предаване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button