Хасково

Директорката на школото в Крепост спечели и конкурса за гимназия в Димитровград

ДиректорРумяна Монева, която спечели конкурса за директор на ОУ „Христо Ботев“ в с. Креспост, е победител и в този за димитровградската Професионална гимназия „Асен Златаров“, научи Haskovo.info.

Сега Монева ще трябва да избере на кое училище да е директор. Очакванията са това да бъде гимназията. Ако това стане факт, началникът на Регионалния инспекторат по образованието Иван Панайотов трябва да посочи временно изпълняващ длъжността директор за училището в Крепост до провеждането на конкурс.

Кандидатите за Професионалната гимназия бяха общо четирима, а конкурсът се проведе в Министерството на образованието и науката в София.

Конкурсът за другите две държавни училища спечелиха съответно Веска Маврева-Атанасова за Професионална гимназия по електропромишленост и текстил „Захари Стоянов“ – Харманли и Георги Бакалов за Помощно училище-интернат „П. Р. Славейков“ също в Харманли. Маврева-Атанасова е досегашният временно изпълняващ длъжността директор и бе единствен кандидат, докато за директорското място в помощното училище се бориха общо двама кандидати.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Валентина
Валентина
21.08.2015 11:51 11:51

На Георги Бакалов пак му се отвори парашута!!!!!!!!!! Има да краде и да се прави на интересен! Митьо за парлама ли се явяваше на този конк*рс? Може би играта е такава, че да може отново да е в ръководството на школото! Тази игра никога няма да има край!

Back to top button