Хасково

Ремонтираха нашарената и скъсана хасковска сцена

СценаНашареното и скъсано платно в дъното на откритата сцена на пл. „Свобода“ бе подменено днес.

СценаТо е 20 квадрата, а подмяната му и укрепването на останалите платна струва около 350 лв.

Haskovo.info припомня, че в началото на седмицата младежи нашариха, скъсаха и се опитаха да запалят платното на сцената. Вандалите са отворили загражденията пред сцената и са успели да минат под нея и да стигнат до съблекалните отзад.

Припомняме, че вандалските актове в центъра на Хасково продължиха и в нощта срещу петък, когато двама поломиха 7 нови лампи и се опитаха да изкъртят слънчевия часовник. Те бяха задържани от полицията, а щетите се оценят за над 5000 лв.

Сцена   Сцена

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
това е положението
това е положението
22.08.2015 10:45 10:45

Булгаристан-дьржавата на вандалите.Да водят тука туристически групи от целия свят и да им показват най-новият човекоподобен-ВАНДАЛ.Така закьсалият бьлгарски туризьм може и да живне.

ежко бежко
ежко бежко
23.08.2015 15:16 15:16

Е сега след като са ги хванали и щетите са оценени на 5000 ще платят ли щетата Щото ако не платят аз имам фирма за извършване на золуми и мога да свърша някой и друг След като не плащам защо да не се изкефя

Back to top button