Хасково

Дует „Ритон“ сред изпълнителите в празничната програма на 7 септември

ИлюстрацияПразничната програма на Хасково днес започва в 10 часа на пл. „Свобода“ с театър „Дани и Деси“, който ще представи кукления спектакъл „Стават чудеса“ по Кина Къдрева.
 
В Историческия музей от 11.30 часа е откриването на изложбата „Народна астрономия и метеорология“.
 
От 16 часа в Регионална библиотека „Христо Смирненски“ издателство „Захари Стоянов“ представя книгите на: акад. Георги Марков „Другата история на най-голямата война. Светът в пламъци“, акад. Васил Гюзелев „Средновековна поезия от и за България“, акад. Константин Косев „Българският възрожденски дух“, Иван Гранитски „Гео Милев и трагиката на националната съдба“.
 
В 17.30 часа в галерия „Форум“ е откриването на изложбата на Вълчан Петров – живопис и Димитър Рашков – скулптура.
 
Час по-късно в библиотеката е срещата-разговор с проф. Боян Биолчев и представяне „Книга за художника“, слово: Милена Лилова.
 
В 19 часа на пл. „Свобода“ започва концертът на фолклорен танцов ансамбъл „Южняци“ при читалище „Яворов“, детски танцов ансамбъл „Южняче“ при ОП „Младежки център“ и народната певица Петя Кенанска.
 
Концертът на група „Грамофон“ и балет „Тангра“ е от 19.30 часа в театър „Иван Димов“.
 
От 20.30 часа на площадка „Спартак“ започва концертът на клуб по спортни танци „Хасково“ и мажоретен състав „Хасково“. В 21 часа излизат трио „Сопрано“, танцова формация „Елика“, дует „Weil“ и дует „Ритон“. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button