Хасково

Само три партии се регистрираха в ОИК-Хасково досега

ПартииСамо три партии са подали документи за участие в местните избори на 25 октомври в ОИК-Хасково досега, съобщиха за Haskovo.info от комисията.

ПартииДнес регистрация направиха от БСП. Преди тях на 7 септември документи подадоха от ГЕРБ и партия „Българска социал-демокрация“.

Крайният срок за регистрация на коалиции, партии, местни коалиции и инициативни комитети е до 18 часа на 14 септември.

След тази дата започва подаването в ОИК и на кандидатските листи, като тук крайният срок е 22 септември, уточниха от комисията.

На днешния 9 септември членове на общинската организация на БСП в Хасково и граждани почетоха паметта на антифашисти с поднасяне на цветя пред Братската могила и пред други паметници в областния град.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
09.09.2015 16:13 16:13

Честит празник, другари и другарки!
За тези, на които им е мъчно за тези „прекрасни“ времена, имам правилната дестинация – Северна Корея.
Приятен път и весел и щастлив живот там.

друг пьт
друг пьт
09.09.2015 17:20 17:20

Да бе,да-те всичките в рьководството на БСПто са от мултимилионер нагоре-справка-Сергей Станишев,Миков,Георги Гергов и така нататьк.Обаче за пред бабите от Горно Нанаголнище са защитници на бедните и лява партия.

пентанджело
пентанджело
09.09.2015 21:09 21:09

Абе то че лявата партия бсп си е по дясна и от десните но се прави на ЛЯВа Лошо е това че още има глупаци които я оприличават на бкп и ходят да гласуват вече 25 г

Анонимен
Анонимен
10.09.2015 12:08 12:08

До преждедраскащите черногледци,още ще ви ебът герберите ощее,докато вземете да се насирате …

Back to top button