Регион

Четирима ранени при две катастрофи в Хасковско

ИлюстрацияОбщо четирима са ранени при две катастрофи станали вчера в региона, съобщават от пресслужбата на полицията.

Неправоспособен младеж, употребил и алкохол е предизвикал катастрофа в 3,20 часа на пътя между селата Узунджово и Александрово.

20-годишният младеж от село Нова надежда е подкарал лек автомобил Опел с несъобразена скорост. На десен завой е загубил контрол и се е преобърнал в дясно от пътя.

Впоследствие се установило, че момчето е с 0,61 промила алкохол в кръвта. От удара са пострадали возещите се в колата трима негови съселяни: 16-годишно момче – с черепно-мозъчна травма с опасност за живота, 28-годишен мъж – с порезна рана на лицето, прегледан и освободен за домашно лечение и 24-годишен – с разкъсна рана на дясно ухо, прегледан и освободен за домашно лечение.

Без опасност за живота е 54-годишен водач от Любимец след пътен инцидент. Катастрофата е осъществена вчера в 13 часа в Свиленград в посока квартал „Капитан Петко войвода“. Пострадалият е шофирал лек автомобил Мерцедес и е предприел изпреварване на лек автомобил Рено, управляван от 30-годишен мъж от село Студена, който е дал ляв мигач, за да завие наляво. Тогава шофьорът на Мерцедеса го е ударил в лявата част, изпреварил го е, навлязъл е в насрещната лента за движение и е излязъл встрани в ляво на платното като се е ударил във вана за продажба на риба. От удара, водачът от Любимец е с 4 счупени ребра. Образувани са досъдебни производства.

Бързо производство е образувано в РУ-Харманли. То е срещу 21-годишен младеж от село Шишманово, управляващ лек автомобил без да притежава книжка в едногодишния срок от влязло в сила наказателно постановление. Задържан е за срок до 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
отец викентий
отец викентий
15.09.2015 16:53 16:53

Боже Боже колко много ГОВЕДА има по тоя свят хеле в бългрия всеки втори

Back to top button