Хасково

Джаз звезди на сцената и в публиката в хасковския театър

ДжазХасковският джаз фест от тази вечер се премести на сцената на театър „Иван Димов“.

В програмата се представиха музикантите от „Борислав Ясенов квартет“: Борислав Ясенов – флейта, Йордан Тоновски – пиано, Радослав Паунов – бас, Кристиян Желев – ударни и „Go Fusion“ – „Христо Йоцов квинтет“: Христо Йоцов – ударни, Александър Логозаров – китара, Георги Стойков – тромпет, Божидар Василев – тромбон, Димитър Карамфилов – контрабас.

ДжазОт 22 часа в Младежкия център е джем сешънът на „Станислав Арабаджиев трио“, които ще участват всяка вечер до 26 септември включително.

Тази вечер в публиката бе и една от изгряващите звезди на родната поп и джаз сцена певицата Желязка Белчилова. Последно тя бе в Хасково преди година заедно с пловдивската група „Compact Voices“, в която са още Светлина Койчева, Ивелина Събева и Рамела Марукян.

Белчилова се похвали с новия клип на групата на авторската песен „Down these streets“. Сега момичетата готвят и втори клип на авторско парче по музика и аранжимент на Веселин Койчев. 

В петък джаз фестът продължава от 12 часа пред галерия „Форум“, където ще се представят Станислав Арабаджиев и компания. От 18 часа в театъра ще се изявят музикантите от „OM percussion project“, след които са „Sound uderground“.

 

 Джаз Джаз 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button