Хасково

Откриха европейски информационен център в Хасково

ЦентърДнес официално бе открит информационният център „Европа директно – Хасково“ в Дома на учителя.

ЦентърЦентровете в България са общо 17, а в Европа са над 500. Тяхната цел е да улеснят гражданите и бизнеса в достъпа им до информация за Европейския съюз, включително за образование и работа.

Реално центърът в Хасково работи от 1 юни, като вече успя да проведе няколко инициативи, сред които информационни кампании сред ученици в Свиленград и бежанците в Харманли, дискусия за доброволчеството в Хасково и др. Предстоят още кампании, които ще обхванат младежта и бизнеса.

За официалното откриване в Хасково бе ръководителят на Представителството на Европейската комисия в България Огнян Златев. Пред гостите се представиха танцьори от фолклорен ансамбъл „Хасково“, вокална група „Южняче“ и детска вокална група от ОУ „Св. Иван Рилски“.

Приемна организация на центъра в Хасково е Съюзът за възстановяване и развитие, партньори са още организациите „Надежда“, МИГ-Харманли и Регионалният инспекторат по образованието.

Център  Център 
 Център  Център

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
стефка петрова
стефка петрова
30.10.2015 5:12 5:12

Тази Иванка
Душкова, няма спиране щом става въпрос за пари,то не бяха баламите от Харманли,от Хасково,Любимец…т.н.
Много е алчна. ейй, но дано новия кмет я спре.Само тя да е на софрата.

Back to top button