Георги Иванов: Държавата може да настани бежанци в хасковските казарми

Георги ИвановВие сте част от елита на съществуването ни – така Георги Иванов поздрави възрастните хора в Хасково по случай празника им днес. Възрастните хора са дали възможност на всички ни да съществуваме и ние трябва да им се възхищаваме и да се надяваме, че идните поколения ще са достойни като вас, каза Иванов.

Историята говори сама по себе си, но трябва да знаем и какво ни очаква, заяви Георги Иванов на срещата на възрастните хора в театъра, където бе поканен от Съюза на пенсионерите.
Иванов припомни атаката на ДПС през 2007 година, когато Ахмед Доган заяви, че иска Хасково. Според кандидата за нов кметски мандат след неуспешния опит тогава, те са решили да завладеят града косвено.

Георги ИвановТой посочи, че празните казарми, които са собственост на държавата и не се връщат на общината, могат да бъдат напълнени с бежанци. Когато броят им е достатъчно голям, това ще промени религиозното съотношение. А хората, които имат право на глас в един момент ще са много повече, посочи Иванов и даде за пример увеличения брой общински съветници в Харманли след откриването на най-големия бежански център в България на територията на града.

Кметът на Минерални бани Мюмюн Искендер е заявил, че през 2019-та година ще бъде кмет на Хасково и това е много възможно да се случи, допълни Иванов. Дано не допуснем хора с различни интереси да превземат Хасково, за да могат нашите деца и внуци да остават тук, заключи Георги Иванов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button