Хасково

6 месеца условно за бияч на лекари в Спешно

ИлюстрацияРайонна прокуратура-Хасково постигна осъдителна присъда от 6 месеца лишаване от свобода условно с 3 г. изпитателен срок спрямо Станимир Т., на 43 г. от Димитровград, съобщават от държавното обвинение.
 
Той бе признат за виновен от съда за нанасяне на лека телесна повреда на медицински специалисти в хасковското Спешно отделение.
 
На 14 март 2015 г. в Спешното на МБАЛ-Хасково е приет Станимир, който е бил докаран за лечение по спешност с линейка от Димитровград. Причината да постъпи в медицинското заведение е употреба на голямо количество болкоуспокояващи медикаменти. Докато лекарите го преглеждали, пациентът започнал да буйства. Той проявил агресивно поведение, обиждал лекарите и нанесъл удари с ръка на двама от тях. Медиците задействали паник бутон, на който се отзовал патрул на ОДМВР-Хасково.
 
По време на разследването са разпитани шестима свидетели, назначени са няколко съдебно-медицински експертизи за телесните повреди. Станимир се е признал за виновен.
 
Присъдата е постигната след споразумение и не подлежи на обжалване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button