Хасково

Даряват възрастни с компютри, микровълнови печки и кафе машини

ДарениеВъзрастните хора, обединени в групи за самопомощ и солидарност по инициатива на „Х&Д Джендър перспективи“, получават дарение от фондацията.

ДарениеНа групите в 20 населени места в общините Хасково и Димитровград ще бъдат раздадени 8 компютри, 8 микровълнови печки и 4 кафе машини.

Групите са сформирани в рамките на втората фаза на инициативата „Да разрешим проблемите си заедно“ с координатор Андриана Иванова. В тях предимно възрастни хора от селата споделят проблемите си и търсят начини за тяхното разрешаване. Сред проблемите са липсата на лекари по селата, места за социални контакти и чистотата.

В няколко от населените места вече са проведени здравни беседи, а в други бяха извършени акции по почистване. Днес от 16 часа такава акция ще се проведе в димитровградското с. Радиево.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ура
Ура
15.10.2015 12:58 12:58

Това е похвално, но показвайте и снимки на възрастни хора,които са получили даренията. Иначе, човек остава с впечатление, че дарителите се саморекламират на фотосите, които виждаме тук. Възрастният човек се радва, като се види на фотос.

Back to top button