Регион

Димитровград преизбра Иво Димов на първи тур. Без балотажи и в Любимец и Ивайловград

Иво ДимовДимитровград има избран кмет на първи тур. Според данни от паралелното преброяване на ГЕРБ Иво Димов събира около 15 000 гласа, което в проценти е между 56 и 60 в зависимост от броя на невалидните бюлетини.

Не очаквах толкова добър резултат. За първи път в новата си история Димитровград избира кмет на първи тур и то с толкова убедителен резултат, заяви пред Haskovo.info Иво Димов минути след като резултатът стана ясен.

Това означава огромна отговорност и още много работа в полза на хората от града и общината, допълни той. Сред първите му задачи в новия мандат ще бъде работата по бюджета за следващата година.

От ГЕРБ – Хасково съобщиха, че печелят изборите на първи тур и в Ивайловград и Любимец. Там кметове отново ще бъдат Диана Овчарова и Анастас Анастасов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button