Хасково

Хванаха младежа, счупил носа на лекаря в Спешно

Лекар

Д-р Никола Ганашев

Днес от полицията са успели да издирят и задържат младежа, който вчера удари и счупи носа на д-р Никола Ганашев в хасковското Спешно отделение, съобщават от прокуратурата.

В Хасковската районна прокуратура вече е образувано бързо производство срещу 17-годишния младеж с инициали Г. А. от Хасково. Обвинението е за нанасяне на лека телесна повреда на длъжностно лице – медицински специалист при изпълнение на служебните задължения.

Както Haskovo.info писа инцидентът стана около 16 часа вчера, когато младежът влязъл в Спешно за да му превържат спуканата глава. Той бил с баща си. След като му обработил раната д-р Ганашев съпроводил момчето до вратата за да му покаже къде е Хирургия и там да го зашият. Тогава неочаквано лекарят бил дръпнат от възрастния мъж, а по-младият му нанесъл няколко удара в лицето. Веднага след атаката двамата нападатели избягаха.

Началникът на Спешно отделение д-р Димитър Кючуков заяви за Haskovo.info, че той и неговият екип нямат обяснение за причините, отключили агресията. Това е поредният случай на нападение над медиците в Спешно.

Сега младежът е задържан за 24 часа по Закона за МВР. Районна прокуратура е дала указания да бъде назначена съдебно-медицинска експертиза на пострадалия лекар и да се разпитат свидетели.

В седемдневен срок делото ще бъде внесено в съда.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
До-Виж-Да-НЕ!
До-Виж-Да-НЕ!
30.10.2015 17:40 17:40

Защо не изнасяте цялата истина, а? Защо не е написано, че момчета е ранено и отиват в хирургия, а оттам ги пращат в Спешното. От Спешното пък ги пращат пак в Хирургия.
Е, Вие при това положение как искате да завърши всичко – бонбони и уиски ли да му подарят на тоя лекар?

Ами срешнете ти, бе
Ами срешнете ти, бе
30.10.2015 19:04 19:04

Забирате единия лекар с вас да говори с другия или ползвате телефон.
И съм почти сигурен, че побойниците са от „недосегаемия“ етнос, дето както върви ще бъде много скоро здраво засегнат заради собствената си глупост. Будите лъва, тежко ви като се събуди!

jskuf
jskuf
30.10.2015 23:32 23:32

А кой ще фърли боя на албен Манджуков а??? Що никъде не ипше как го арестуваха за купуване на гласове? А да напомня Албен е втори в листата съветници на Георги Иванов. Оня Манджуков от кв“Хисаря“- /да не стане грешка дебелия пън от енергото/

1111
1111
31.10.2015 11:17 11:17

Е сега като счупил носа на доктора да вземат и него да го разкарт малко докато решат кой да му оправи носа даго питам тогава как ще се чувства.

Asen
Asen
31.10.2015 13:15 13:15

Ne si varshat rabotata v speshnoto zatova gi biqt

iiii
iiii
31.10.2015 20:23 20:23

ДОКТОРА СИ ГО ЗАСЛУЖАВА.ГОДИНИ НАРЕД ХОРАТА КОИТО РАБОТЯТ В БЪРЗА ПОМОЩ НЕ ИМ ЧУПЯТ НОСА А ТОЙ СИ ГО ЗАСЛУЖАВА ТЪП И ПРОСТ СЕЛЯНИН КАТО МЯЙКА СИ Е!!!!!!!!!

ДА
ДА
31.10.2015 20:25 20:25

Подхвърлят те като футболна топка, дано да се откажеш или да пуснеш някой лев. После се чудят защо ги бият. Нищо не правят безкористно вече. Искали да живеят като бели хора. Ами хасковлии да не са „черни“ случайно ?

М.... ВИ ПРОСТА !!!
М.... ВИ ПРОСТА !!!
03.11.2015 8:35 8:35

ТОЧНО, ДА БЕШЕ СИ ОПРАВИЛ ТВОИТЕ СИ ПРОБЛЕМИ.
Е,….. ЗА ТАКИВА ТЪПИ ПАРЧЕТА КАТО ТЕБЕ, НЕОСИГУРЕНИТЕ ЦИГАНИ ЩЕ СИ МИСЛЯТ ЧЕ СА НЕНАКАЗАНИ.
СТОЙ И ГЛЕДАЙ ТОЧНО. ЩЕ ТИ ДОЙДЕ РЕДА И НА ТЕБЕ !!! ЩЕ ТЕ ПОДХВЪРЛЯТ КАТО ФУТБОЛНА ТОПКА. ПО СТРАНШОТО ТЪПАКО, ЩЕ Е КАТО ДОЙДЕ РЕДА НА ЖЕНА ТИ / МЪЖЪТ ТИ/ ИЛИ ДЕЦАТА ТИ. ЧЕ ТОГАВА МОЖЕ И ДА СЕ СЕТИШ ЧЕ СИ БЕЗКРАЙНО ПРОСТ.

Back to top button