Хасково

Ремонтират надлеза до жп гарата, в наводнения подлез се появиха рибки

Надлез и подлезЗапочна ремонт на надлена до жп гарата в Хасково. Работниците замазват и укрепват носещите стълбове на моста, по който минава натовареният бул. „Съединение“.

От ерозията на водата арматурата на повечето от колоните се е показала. Укрепват се и основите на стълбовете за тролейбусния транспорт в областния град.

Ремонтът е на стойност 57 000 лв. без ДДС, като трябва да приключи до 31 декември.

От община Хасково заявиха, че има намерение през пролетта да бъде извършена цялостна реконструкция на съоръжението.

В същото време читатели на Haskovo.info алармираха, че в наводнения с месеци подлез срещу жп гарата са се появили рибки. От доста време той не може да се използва по предназначение.

 Надлез и подлез  Надлез и подлез

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
az
az
02.11.2015 20:14 20:14

Подлезът е в това състояние заради крадливите „братя“ роми – крадци на железа,
Праз 2008г. подлезът беше отводнен и монтирана отводнителна система, бяха закупени и осветителни тела за осветяването му изцяло за сметка на Мануела АД като същата заплащаше и ел. енергията/ знам го техника който извърши монтажа/. Непосредствено след отводняването му се оказа че има теч от тръбопровода по бул Съединение, тогавашното ръководство на ВиК – Хасково положи доста усилия и отстрани авария, община Хасково в лицето на почистващата фирма Еко прогрес започна да почиства подлеза редовно и беше започната подмяна на осветлението, Частично вече сменено новото осветление изкара един ден и беше задигнато, последва втори опит за осветяване на подлеза – 3 дена, накрая освен телата бяха задигнати и кабелите. И така остана само дренажната система , подлеза все още се почистваше от Еко прогрес до минала година когато беше изцяло развален и окаченият таван/видно от снимките/ за отпадъчно желязо седмица по-късно беше задигната и помпата заедно с таблото на автоматика на дренажната система. Ръководството на фирмата се отказа от последващи действия поради безсмисленост.Полицаите само констатираха кражбите и до там.
Е това е историята на подлеза…..ние сами сме си виновни никой друг!!!

RRRR
RRRR
02.11.2015 21:30 21:30

DNES 3 PATI BEZ VODA I 4 PATI SPIRAN TO .REZULTATA 3 IZGORELI UREDA . PIKOVETE BIAHA V NAY NATOVARENOTO VREME . KMETE KMETE VREMETO 6TE TE IZMETE . TOVA LI TI E POLITIKATA???KATO SI DART NE ZNA4I 4E NIE 6TE SPIM S KOKO6KITI. TI SI LIAGAY SPOKOYNO IZBRAHME TE INA SUTRINTA NE SE ZNAE CVETY ILI BOY

RRRR
RRRR
02.11.2015 21:32 21:32

V PODLEZA HVANAH 3 KILOGRAMOV 6ARAN BIEM SE ZA MESTA.HA HA BHA HGA HA -LAKARDIY RIBARSKA

Back to top button