Хасково

Жена млати съселянин с кол при скандал за дърва

ИлюстрацияЖесток скандал за дърва за огрев се е разразил вчера в димитровградското с. Бряст, съобщават от пресслужбата на полицията.

Скарали са се 65-годишен мъж и негова съселянка на 63 г. По време на екшъна жената ударила по главата с дървен кол съседа си пред дома му.

Мъжът е оставен в димитровградската МБАЛ „Св. Екатерина“ за наблюдение със съмнение за комоцио и без опасност за живота.

25-годишен познайник на полицията пък е задържан за кражба. В края на миналия месец мъжът е откраднал 638 лв. оборотни пари от игрална зала в комплекс „Веспрем“ в Хасково, оставени на барплота. Също за кражба в ареста е бил и 21-годишен хасковлия, откраднал велосипед – бегач от междустълбищна площадка на улица „Единство“. Колелото е открито и върнато на собственика. Двама мъже също са били в харманлийския арест след като са заподозрени за кражба. Задържаните на възраст 21 и 31 г. са откраднали 100 метра телефонен кабел в района между Харманли и село Бисер.

2 акумулатора са задигнати от паркиран фирмен автомобил на улица „Подп. Калитин“ в Димитровград. В Хасково са станали 2 кражби от кафе автомати след разбиване на вратите. Машините са монтирани на булевард „България“ и пред МБАЛ. В откраднатите монетници е имало общо 300 лв. Образувани са досъдебни производства.

В харманлийския арест е задържан 46-годишен жител на видинското село Гъмзово. Той е спрян за проверка с лекия си автомобил Хюндай снощи в 21,50 часа в Симеонвоград, а тестът с дрегер е отчел 1,94 промила алкохол. В хода на проверката станало ясно, че същият е обявен за издирване. В хасковското управление също за употреба на алкохол е бил задържан 46-годишен мъж от село Гълъбец, хванат от униформените да шофира с 2,84 промила.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button