Хасково

Младите актьори подариха „Розата“ на Ники, следва концерт в „Заря“

БлаготворителенАктьорите от театралната школа при Младежкия център изиграха тази вечер благотворително за Ники един от новите си спектакли „Роза върху лед“ от Лора Лазар.

Постановката е на Румяна Георгиева, сценография: Атанас Боев, музикално оформление: Александър Шумаков, а в ролите: Калина Вълчева, Веселина Петкова, Тодор Враджалиев, Атанас Митев, Любомир Христов, Анна Касабова, Катерина Борисова, Иван Трайков, Георги Даринов.

В публиката имаше и съученици и приятели на Ники, която е ученичка в хасковската ПМГ „Боян Петканчин“. Кутията със средствата ще бъде предадена на училището.

БлаготворителенНа 13 ноември от 18 часа в читалище „Заря“ ще е и благотворителният концерт „С песни и танци за Ники“, входът е 5 лв., а зрителите ще могат да се насладят на: „Фъртуните на Мишо“, „Тракийка“, Любо и Мира от „Гранд“, „Веселие“, „Мечта“, „Рона“, „Любители на фолклора“, Хари Тончев, „7/8Б“, „Виолена спорт“, „Воденица“, „Мега спорт“, „Галаксико“, „Орион бенд“, водещи ще са Наска Ангелова и DJ Краси Иванов.

В много търговски обекти в Хасково са поставени кутии за дарения, като кампанията в помощ на момичето продължава.

Haskovo.info припомня, че Ники страда от рак на костите и вече замина за скъпоструващи изследвания и терапия в Турция.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button