Хасково

Общината обслужва граждани със задължения, не за постоянно

Община ХасковоКметът на Хасково Добри Беливанов е издал устна заповед, с която е разпоредил общината да обслужва граждани със задължения. Градоначалникът съобщи това на пресконференцията по представянето на новите заместник кметове Милена Трендафилова и Евгени Консулов.

Беливанов уточни, че в кметството нямало заповед, която да забранява обслужването на гражданите, които са длъжници на местното данъчно. Сега ще се обслужват всички, като след време е възможно да бъде поставен праг на задълженията, над който хасковлии няма да получават услуги от кметството.

По-късно днес ще станат ясни ресорите на заместник-кметовете, като засега Трендафилова следи как върви процедурата по санирането в Хасково, а Консулов – зимната подготовка на общината. От около 150 жилищни блока в Хасково, които подлежат на саниране, има сключени договори с 37, което според Трендафилова е малко.

Беливанов заяви, че неговият екип вече подготвя докладни за сесията в края на ноември, с които да се свалят промилите на такса смет и детските градини да станат по-евтини. Той каза, че по-късно днес събира експертите по бюджета за да видят финансовото състояние на общината.

Беливанов представи и новото пресаташе на общината Диана Иванова, която досега бе PR на хасковската структура на ГЕРБ и журналист в еТВ. Кметът заяви, че няма нови назначения. Напусналите са 21, като повечето от тях са шефове на дирекции. Общо работещите в администрацията заедно със селските кметове са около 250 човека, като засега няма да има съкращения.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
has
has
10.11.2015 14:47 14:47

То при стария Кмет обикновено няма нищо написано и подписано , защото същото може да падне в съда или самия той да бъде подведен под отговорност. Може да се провери и на колко заявления и молби няма отговор.

ангелова
ангелова
11.11.2015 8:20 8:20

Г-жо Диана Вълчева ,спите ли спокойно !? Скоро ще си ходите ,защото все ще има някой к*раж да ви махни !!!!!!!!!!Всички знаят колко струвате ,но ги е страх!!!

ДИАНА
ДИАНА
30.01.2017 20:36 20:36
Отговор до  ангелова

КОЙ Е ДОБЪР,ДИАНА ВЪЛЧЕВА ЛИ,ДАНО ГОСПОД Я НАКАЖЕ,ЗА ОТНОШЕНИЕТО И КЪМ ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ И ТЯХНИТЕ ЛИЧНИ АСИСТЕНТИ,ИСКАМ ДА Я СРЕЩНА И ДА Я ЗАПЛЮЯ В КРАСИВАТА МУТРА,А ОНЯ ДЕТО Е АБОТИЛ С НЕЯ ДА НЕ СИ МИСЛИ ЧЕ МОЖЕ ДА Я ЗАЩИТАВА И ДА ЗАПЛАШВА ХОРАТА,ПОНЕ ДА ИМА ДОБЛЕСТТА ДА СИ ПИШЕ ИМЕТО

НЕ ЗНАМ КОЯ СИ....АМА....
НЕ ЗНАМ КОЯ СИ....АМА....
11.11.2015 8:38 8:38

ЗЛОБНА ЖЕНО, КАКЪВ ТИ Е ЗОРА??? ДИАНА ВЪЛЧЕВА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОБЪР ЧОВЕК И ПРОФЕСИОНАЛИСТ !!! РАБОТИЛ СЪМ С НЕЯ И Я ПОЗНАВАМ!
ЯД ТЕ Е ЧЕ Е ХУБАВА ЛИ ?
ТАКА ЗЛОБНО ПЛЮЯТ САМО ГРОЗНИТЕ ЖЕНИ!
ВЛИЗАЙ СИ В ДУПКАТА И ДА МЪЛЧИШ, ЧЕ ЩЕ ДОЙДА !!

ДИАНА
ДИАНА
30.01.2017 20:35 20:35

КОЙ Е ДОБЪР,ДИАНА ВЪЛЧЕВА ЛИ,ДАНО ГОСПОД Я НАКАЖЕ,ЗА ОТНОШЕНИЕТО И КЪМ ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ И ТЯХНИТЕ ЛИЧНИ АСИСТЕНТИ,ИСКАМ ДА Я СРЕЩНА И ДА Я ЗАПЛЮЯ В КРАСИВАТА МУТРА,А ОНЯ ДЕТО Е АБОТИЛ С НЕЯ ДА НЕ СИ МИСЛИ ЧЕ МОЖЕ ДА Я ЗАЩИТАВА И ДА ЗАПЛАШВА ХОРАТА,ПОНЕ ДА ИМА ДОБЛЕСТТА ДА СИ ПИШЕ ИМЕТО

ДО "ПРОФЕСИОНАЛИСТА"
ДО "ПРОФЕСИОНАЛИСТА"
11.11.2015 16:10 16:10

ТАКА РАБОТИШ ,ЧЕ СИ ПО ФОРУМИТЕ ПРЕЗ РАБОТНО ВРЕМЕ!!!ХА-ХА-ХА!!!!ЗНАЕМ ,ЧЕ СИ ОТ КЛИКАТА НА ВЪЛЧЕВА !!!!НО ЩЕ ИМА МЕТЛА !ИЛИ СИ ПОДСИГУРЕН/А/ОТ ДВЕ СТРАНИ ,ЗАЩОТО С ЕДНАТА „ХУБОСТ“ НЕ СТАВА-ТРЯБВА И АКЪЛ И СЪВЕСТ!!!!!!!!!

Back to top button