Регион

Кавказка овчарка нахапа жестоко 6-годишно дете

Болница6-годишно дете е било жестоко нахапано тази сутрин от кавказка овчарка край Харманли.

Бащата на момченцето е овчар, а кучето е тяхно, но въпреки това се е стигнало до инцидента. Овчарката е нахапала детето по главата, то има дълбоки рани от зъби и нокти, а горната му устна е разкъсана.

От Спешно отделение детето бе веднага приведено в Хирургия и вкарано в операционна, за да му зашият раните. Те най-вероятно са инфектирани и детето ще трябва да остане за наблюдение и лечение с антибиотици в Хирургия.

Засега бащата искал да си прибере детето в къщи, но медиците щели да го разубедят.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
13.11.2015 15:42 15:42

Вчера и в кв.“Орфей“ – Хасково, няколко жители станаха свидетели, на това, как безнадзорно голямо куче, напада млада жена на пътното платно, а стопаните на кучето невъзмутимо гледаха „екшъна“ , докато жената със викове и крясъци, се отскубне от него. Вероятно имаше и поражения. Като си знаят, че е агресивно, да си го държат под наблюдение. Човек може сам да се досети , какъв е манталитетът им. Възмутително !!!

сторгозия
сторгозия
14.11.2015 20:00 20:00

До сега Г Иванов се справяше донякъде с кучерият Да видим Беливанов как ще реагира

Back to top button