Хасково

Затягат контрола по границите заради терористичните атаки в Париж

ИлюстрацияБългарското правителство реши да затегне контрола по външните граници и да повиши нивото на мерки за сигурност, съобщават от МВР.

Активиран е Оперативния щаб във връзка с терористичните атаки от 13 ноември във френската столица Париж.

Анализът на последните събития констатира, че системата за сигурност в Европа е застрашена. За страната ни няма данни за конкретна, непосредствена заплаха. Но съществуват потенциални рискове за усложняване на обстановката.

В направения план за незабавно задействане на специфични мерки се включват още засилване на полицейското присъствие на територията на цялата страна, повишаване на контрола на транзитния трафик на автомобили и хора, преминаващи през страната, както и обезпечаването на масовите мероприятия и стратегически обекти, и на обекти със съсредоточаване на голям брой хора.

Препоръчва се на българските граждани, при възможност, да преосмислят своите планове за пътуване във Франция, съобразно променената ситуация.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
теменужка панделкова
теменужка панделкова
14.11.2015 20:03 20:03

Шаблонни приказки -омръзнали ни са вече Оперативния щаб се активирал–сигурно в някой ресторант -смешници

Алекс
Алекс
15.11.2015 22:31 22:31

До Панделкова – Ние българите си имаме много хубава поговорка Бай бабо да не те среща мечка. Така, че нека не се бъркаме в работата на хората, защото ако не дай си Боже се случи нещо лошо такива като Вас пак ще реват, че никой нищо не е предприел!!!

Back to top button