Хасково

15-годишен се простреля с въздушна пушка, ограбиха младеж в Хасково

Илюстрация15-годишен младеж се е прострелял с въздушна пушка, съобщават от пресслужбата на полицията.

Инцидентът е станал в петък вечерта в с. Големанци. Младежът се е прострелял в десния крак. Пушката е собствен на семейството и не е регистрирана. Оръжието е иззето с протокол за доброволно предаване.

В съботната вечер на хасковския бул. „Съединение“ пък е ограбен 19-годишен младеж. Той е от кърджалийското село Люляково и държал в ръката си дамско портмоне с 20 лв. и документи. Нападателят, който момчето описва като висок, слаб, късо подстриган, облечен с тъмен суитчър, с качулка и с бели маратонки, отнел с физическа сила от ръката му портмонето и побягнал. Работата по случая продължава.

За кражба от офис на църква съобщават от димитровградската полиция. Неизвестно лице е взломило входната врата на помещението на улица „Цар Борис“ в града и е откраднало 2 тонколони с усилвател и мишпулт. Също чрез взломяване на прозорец е извършена кражба от дом в свиленградското село Младиново. Откраднати са ъглошлайф, дрелка, ел. удължител и 2 разклонителя. Предната сутрин е извършена кражба от незаключена къща в село Бряст. Откраднати са 110 лв., оставени в шкаф. Образувани са досъдебни производства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button