Хасково

Петима ранени при катастрофи в региона, двама шофьори са хванати с алкохол

ИлюстрацияПетима са ранените при четири катастрофи, станали в региона през почивните дни, съобщават от пресслужбата на полицията.

При катастрофата на кръстовището между хасковските ул. „Дунав“ и „Св. св. Кирил и Методий“ в събота около 23 часа с контузия на главата е 21-годишен мъж от Стамболово. Той е шофирал Хонда, не е спрял на знак „Стоп“ и е ударен от „Ауди“ с водач 19-годишен хасковлия. От удара Хондата се е преобърнала и е съборила светофара, като е ударила и паркирано Пежо. Дрегерът е отчел 0.38 промила алкохол у водача на Хондата.

Катастрофа е станала вчера около 17 часа на 300 метра преди село Черепово. 46-годишен мъж от Несебър е шофиращ лек автомобил Хюндай, при разминаване не е осигурил достатъчно разстояние и е ударил странично лек автомобил Мазда, шофиран от 53-годишен харманлиец. Двамата водачи са с контузни рани на главата, прегледани и освободени за домашно лечение.

Пиян шофьор е пострадал леко в катастрофа. В петък вечерта на булевард „Никола Радев“ в Хасково, 39-годишен мъж от село Колец подкарал лек автомобил Фолксваген Голф. Поради движение с несъбразена скорост и употреба на 1,51 промила алкохол, водачът е загубил контрол и навлязъл в насрещното, при което се е ударил в паркиран товарен автомобил Фолксваген. От удара мъжът е с разкъсно-контузна рана на главата, без опасност за живота.

Несъобразена скорост е причинила произшествие същата вечер на улица „Банска“ в Хасково. 19-годишен младеж от града е управлявал лек автомобил Форд с несъобразена скорост и след десен завой е загубил контрол и се е ударил в уличен стълб. От удара момчето е с фрактура на дясна мишница.

Бързо производство е образувано в Свиленград срещу 27-годишен мъж от Дулово. Той е заловен и задържан от автопатрула да шофира колата си с концентрация на алкохол в кръвта 1.96 промила.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button