Хасково

Поискаха отвод на прокурора, отложиха делото за катастрофата на „Раковски“

ИлюстрацияДелото за катастрофата на бул. „Раковски“, при която на 6 май миналата година загина Павлина Сталева бе отложено след искания на адвокатите на роднините й.

По време на днешното заседание пред Хасковския окръжен съд бяха разпитани вещите лица и обсъдена комплексната експертиза.

В хода на заседанието адвокатите поискаха отвод на прокурора Дарина Славова, защото не уважавала техни искания, както и извършването на повторна съдебно-медицинска и автотехническа експертиза.

Съдът не уважи искането за отвод на прокурора, защото от самото начало Славова е наблюдаващ прокурор и няма тенденциозно отношение. Искането за допълнителна комплексна експертиза бе уважено.

Haskovo.info припомня, че загиналата Сталева бе в такси, шофирано от Пламен Кочев, който при опит да завие към ул. „Дунав“ бе засечен от Хонда, управлявана от Кристиян Колев. Двамата шофьори са подсъдими за смъртта на жената.

Делото бе отложено и насрочено за 12 февруари 2016 г.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button