Хасково

Румен Тинчев застъпи като шеф на общинското данъчно

Директор

Румен Тинчев

Румен Тинчев застъпи от днес като шеф на „Общинска данъчна дирекция“ в Хасково.

Както обяви на пресконференция кметът Добри Беливанов Тинчев заема поста на мястото на напусналата Павлина Георгиева.

Тинчев заяви пред Haskovo.info, че в първия ден се запознава с колектива в дирекцията и призна, че трябва да се заеме много неща.

Haskovo.info припомня, че от ръководството на общината на няколко пъти заявиха, че търсят варианти за свалянето на такса смет и таксите за детските градини. Такива докладни се очаква да бъдат внесени на първите сесии през 2016-а.

Тинчев е родом от с. Долно Ботево и е на 53 г. Завършил е СОУ „Васил Левски“ в Хасково след което и Търговския факултет на Икономическия университет във Варна. Работил е в Търговия на едро, 2 г. се е занимавал с частен бизнес, 10 г. е работил в НАП-Хасково – по акцизите и регистрацията на ДДС. Освен това Тинчев е бил 4 г. изпълнителен директор на Цигарената фабрика в Хасково. През последните 7 г. и половина Румен Тинчев е бил управител на банков офис в Хасково. Той допълни, че не е член на ГЕРБ и отрече появилите се коментари, че е комшия на кмета Беливанов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
тютюнджия
тютюнджия
08.12.2015 15:18 15:18

Тинчев директор на данъчното на
общината!!! И какво разбира от данъци,
какъв му е опитът в данъчната област-
Никакъв. Подвизава се като търговски
директор на цигерената фабрика едно време.
Изгониха го. Стана банков директор, без нито
един ден стаж в банковата сфера. Простотия
голяма. Взема заплатка няколко години от
банката, без да стане забележим в сферата,
която изисква опит и професинализам, които
той не притежава. Сега шеф на данъчното.
Боже, слез и си вземи верасиите. Тинчев
знаете ли от кой отбор е? От отбора на
цигарената фабрика- Христо Бисеров, Тихомир
Титков, Христо Василев, Христо Сариев. Т.е.
от набедения отбор на СДС от едно време,
после ДПС, сега ГЕРБ.Браво, кадровата
политика на ГЕРБ е напълно ясна.

Васил
Васил
08.12.2015 15:22 15:22

Абе ти, „с мирис на тютюн“ пишеш срещу човека по всички сайтове и все едно и също. Отдалече си личи, че го мразиш, вероятно на лична основа. Много си осведомен и очевидно си лично засегнат по някакъв начин. Навсякъде е залято от твоите хули. Кротни се малко, нека първо видим как ще работи този човек.

порнофилм
порнофилм
08.12.2015 16:25 16:25

Това,което е писал тютюнджията е вярно.Забравил е да добави за брат му Петко – свиркаджията от КАТ,дето нагласи жена си в съда с почерпки и чевермета,но не от него ,а от „приятели „мюсюлмани.Сега пък е на „ясла“при адвокати от друг регион и само им подава информация за загинали и пострадали при ПТП и акулите-адвокати идват и започват да „защитават|“близките на починалия или пострадалия.А,бе братя за приказ.

Анонимен
Анонимен
08.12.2015 18:01 18:01

двамата братя са отявлени рушветчии,и като такива вземат но и дават , затова пък жените им се раздават всеотдайно и имат много приятели от мъжки пол…. които им поиска не е сгрешил,струва си да се опита.

Хасковлия
Хасковлия
09.12.2015 16:17 16:17

3 коментара и 3-ма едни и същи по всички форуми…смешни сте..може би сте на заплатка за обиди на хора…защото не можете нищо друго.Гледането в чуждите канчета е доста популярна черта за Вас.. Лек ден…а и забравих една препоръка от мен…3 та станете от компютрите и се запишете на някакъв к*рс за да научите някой занаят 😉

ппп
ппп
09.12.2015 16:29 16:29

Сигурно като ги видиш двамата братя им се мазиниш ,а сега си много отворен – ПОРНОФИЛМ

:-?
:-?
09.12.2015 21:39 21:39

Гост ,ще направя всичко по силите си за да се срещнем,за да уточним някой неща ,че не са ми ясни!Отваряй си очите..Виждам ,че не си някое лапе,така че още по-добре,ще се разберем като възрастни хора

Back to top button