Хасково

„Паяк“ свали незаконната паяжина от кабели зад военния стол

КабелиХасковски „паяк“ закачи и изпокъса незаконните въздушни кабели в пресечката зад военния стол в Хасково.

КабелиТова стана около 17 часа, когато репатриращият автомобил влязъл в пресечката и вдигнал неправилно паркирала кола. На излизане паякът закачил кабелите и ги свалил на земята.

Малко по-късно пристигнаха и техници на фирмите, чиито кабели за интернет и телефон са на асфалта. Те повдигаха кабелите за преминаването на хора и коли и започнаха възстановяването на мрежата си.

КабелиПо техните думи имало скъсана жица с ток за уличното осветление в района.

Минувачи коментираха, че мястото на тези кабели е под земята, а не във въздуха между сградите. Други пък се вайкаха, че ще останат без телевизия и интернет.

Управителят на „Тролейбусен транспорт“ Йордан Панев заяви пред Haskovo.info, че тече проверка на инцидента и ако шофьорът има вина ще бъде наказан.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
kubinka
kubinka
15.12.2015 23:14 23:14

Това на „паяка“ не му се случва за първи път.Само преди около два месеца бяха скъсани подобни кабели на успоредна улица и ако шофьорът бе наказан едва ли щеше да продължава да кара по този начин.Тези от синята зона са пълни некадърници и „хиени“.

Back to top button