Хасково

„Аида“ отпразнува 3 г. с концерт, Дядо Коледа и голяма торта

ПразникГрациите от „Аида“ отпразнуваха третия рожден ден на хасковския клуб по художествена гимнастика с двучасов концерт в салона на ОУ „Христо Смирненски“.

Момичетата на президента Яна Михайлова представиха своите най-добри съчетания, с които спечелиха куп медали през годината. Специално внимание бе отделено и на 3-годишните гимнастички – талисмани на клуба, които първи бяха зарадвани с подаръци от Дядо Коледа и Снежанка.

ПразникМихайлова изказа специални благодарности на директора на „Смирненски“ Венко Точевски, ръководството на общината и бизнесмените, помагащи на клуба. Тя представи и новият треньор – Ася Бакалова.

И тазгодишното Коледно тържество имаше благотворителен характер – събираха се средства за лечението на Златомир, ученик в „Христо Смирненски“.

Гости на празника бяха талантливите гимнастички от спортния клуб по художествена гимнастика „Гълъбово“ с треньор Жанет Райкова.

На края всички се почерпиха с парче от голямата торта.

Празник   Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник


 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button