Хасково

Борба с тероризма и медии сред желаните специалности от хасковски младежи

МладежиДвайсетина младежи от хасковските ГПЧЕ „Асен Златаров“, ФСГ „Атанас Буров“ и СОУ „Васил Левски“ посетиха днес Центърът за кариерно ориентиране към Регионалния инспекторат по образованието в Дома на учителя.

Младежи11-класничката от Езиковата Йордана Атанасова заяви пред Haskovo.info, че по-скоро иска да следва „Борба с тероризма“, а нейната съученичка Десислава Славчева иска да учи медии. Георги Ангелов пък желае да се занимава с компютри, но още не е решил дали да следва в България или чужбина.

Техните връстници от „Левски“ пък казаха, че са се насочили към медицината и английска филология, а тези от ФСГ – банково дело и финанси.

След срещата на директори, преподаватели и представители от РИО последва и работа с гимназистите: дискусия на тема от филм, интерактивни упражнения и тренинг плюс кариерно ориентиране.

Кариерният център работи успешно в Хасково от 3 г.

Младежи  Младежи 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button