Хасково

12 заслужиха наградата „Приятел на природата“ за 2015-а

НаградиДве общини и 10 училища, детски градини и доброволци бяха отличени с грамоти „Приятел на природата“ от РИОСВ-Хасково.

Наградата се връчва за пета поредна година за принос в опазването на околната среда и екологичното възпитание на подрастващите.

НаградиОтличието заслужиха учениците и преподавателите от СОУ „Любен Каравелов“ – Димитровград, СОУ „Петко Рачов Славейков“ – Кърджали, ОУ „Алеко Константинов“ – Димитровград, СОУ „Васил Левски“ – Димитровград, хасковското ОУ „Шандор Петьофи“, ПГДС „Цар Иван Асен ІІ“, СОУ „Васил Левски“ – Хасково, ОДЗ 20 „Весели очички“, компютърна школа „Вале“ при читалище „Заря“ и Нели Делева от ОУ „Христо Смирненски“ – Хасково. За редовно и мащабно отбелязване на екопразници и кампании, грамоти получиха и общините Димитровград и Кърджали.

Освен грамоти, отличените получиха стенни часовници и календари за 2016 г. както и пакети с информационно-образователни материали. По време на срещата бе представена и презентация за проведените през година инициативи на екоинспекцията.

Награди   Награди

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button