Хасково

Наградиха хасковско социално предприятие

ИлюстрацияСоциално предприятие в Хасково, което произвежда биокозметика за хотелиерството, получи едно  от отличията  на Министерството на труда и социалната политика.
 
„С тези награди ще се стремим и занапред да разпалваме искрата у всички, които искат да се занимават със социално предприемачество“. Това подчерта вицепремиерът и министър на труда и социалната политика Ивайло Калфин по време на церемонията по връчването на първите годишни награди за социална иновация в подкрепа на социалната икономика.
 
Хасковската фирма е създала работни места за хора с увреждания и така дава своя принос за преодоляване на социално–икономическа изолираност на тази нуждаеща се група. Получените през годините награди в различни икономически и социални категории и високото качество на произвежданата продукция са създали репутация и утвърдено име на фирмата на пазара.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
калпазанов
калпазанов
23.12.2015 11:27 11:27

Как е името на фирмата защо го криета да не би да произвежда оръдия или РПГ

гошо
гошо
23.12.2015 11:48 11:48

кажете името бе гамени.

тошо
тошо
23.12.2015 13:46 13:46

Сияна Кисьова -управител на „Ния-Милва“

Back to top button