Хасково

Хасковска тенисистка стана стипендиантка в Ню Мексико

ТенисХасковската тенисистка Елена Арнаудова се завърна за празниците от Щатите, където от тази година е студентка.

ТенисВъзпитаничката на спортно училище „Стефан Караджа“ заслужи пълна тенис стипендия от университета в Ню Мексико. Тя разказа, че ВУЗ-ът й поема абсолютно всички разходи по следването. Освен лекциите Елена е в университетския тим по тенис, с който вече записа няколко успешни участия в Хюстън, Лос Анджелис и Лас Вегас.

Хасковлийката, която днес празнува рожден ден, е единствената българка в университета, като сподели пред Haskovo.info, че програмата й е много натоварена. Сутрин от 6 до 8 часа има тренировки във фитнеса, следват лекциите, а вечерта са тенис тренировките.

„Писах на един от треньорите в университета, изпратих клипове с мои мачове, харесаха ме и ме взеха на пълна стипендия“, разказа Елена, чиято сестра Янита Арнаудова, също е тенисистка и сега завършва университет в Ню Йорк.

Друга силна хасковска тенисистка – Възкресия Вълева, която също завърши Спортното тази година, сега следва в Шотландия. И тя е в университетския клуб по тенис.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анон
Анон
23.12.2015 15:58 15:58

Какъв е извода? Че красивите и успешни българи напускат държавата, защото реализацията е нулева, за да могат да изградят нормална кариера в някоя западна държава с нормален начин на живот..

Back to top button