Хасково

Трима ранени при катастрофи, закопчаха и толкова пияни шофьори

ИлюстрацияТрима са ранените при катастрофи, станали в региона през последните дни, съобщават от полицията.

Вчера вечерта на димитровградското кръстовище между булевардите „Стефан Стамболов“ и „Раковски“ са катастрофирали Дачия, шофиран от 41-годишен мъж и Рено с водач 69-годишен жител на с. Бряст. Дачията е завивала наляво и не е пропуснала Реното. От удара е пострадал водачът на Дачията, който е с порезна рана на главата и съмнение за комоцио в местната болница.

В последния работен ден преди празниците пък са станали две катастрофи. Първата е на пътя между селата Горски извор и Светлина. 60-годишен бургазлия, е управлявал теглен лек автомобил Пежо, на който му угаснал двигателя. За да спре, водачът е използвал ръчната спирачка, при което е загубил контрола и е навлязъл в насрещната лента за движение и е блъснал движещ се срещу него лек автомобил Форд с водач 48-годишен жител на с. Ябълково. От удара е пострадал возещият се във Форда 67-годишен мъж от същото село, който е в болницата с комоцио и фрактура на тилната кост.

Втората катастрофа е станала на излизане от с. Орлов дол в посока с. Владимирово. Сблъскали са се Тойота, управляван от 56-годишен мъж от селото, който поради движение с несъобразена скорост с релефа на пътя, на десен завой е навлязъл в лентата за насрещно движение, при което е блъснал Фолксваген с водач 67-годишен старозагорец. От удара е пострадала 64-годишна пътничка в Голфа, която е с порезна рана на главата, прегледана и освободена за домашно лечение.

В харманлийското управление пък е образувано бързо производство срещу 24-годишен симеоновградчанин. Автопатрулът го е задържал за управление на Фиат Пунто с 2,12 промила алкохол. За същото нарушение в димитровградския арест са били и 31-годишен жител на село Нова надежда, хванат с 1,44 промила и 34-годишен димитровградчанин с 1,91 промила.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button