Хасково

Тройна катастрофа заради дефектирала ръчна спирачка на „Кърджалийска“

КатастрофаЛек автомобил с дефектирала ръчна спирачка удари други два, след като навлезе в насрещното на бул. „Освобождение“ /“Кърджалийска“/ в Хасково. Тройната катастрофа стана около 13:30 часа.

Сеат идвал от към града в посока Кърджали, но влязъл в насрещното. По разказите на участниците в инцидента първо бил ударен Мерцедес, който се движел в дясната лента, а след това, вече с по-малка срокост, Сеатът блъснал почти челно и движещият се няколко метра по-назад ван Опел.

За щастие при тройната катастрофа пострадали няма. В Мерцедеса е пътувало малко дете, но то е добре.

Шофьорът на Сеата обясни, че имал проблем с ръчната спирачка, която не отпускала добре. Докато я натискал, за да се предвижва, той се разсеял и затова навлязъл в насрещното. За проблема той споделил пред свои роднини още сутринта и те го посъветвали да не пътува, но той тръгнал въпреки това.

 Катастрофа  Катастрофа

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
stan4o
stan4o
28.12.2015 21:43 21:43

da napi6e6 glupost i da q po4erni6, za da se vijda po dobre – bezcenno.

Back to top button