Хасково

7 потрошени при катастрофи в региона

Илюстрация7 са ранените при катастрофи станали в региона в Новогодишните празници, съобщават от полицията.

Вчера около 12:30 часа на главния път от Хасково за Харманли, 44-годишен кърджалиец с лек автомобил Тойота, шофирайки с несъобразена с пътните условия скорост е навлязъл в насрещната лента и се е ударил челно в лек автомобил Опел с водач 70-годишен пловдивчанин. От удара са пострадали: пловдивският водач, който е с 6 счупени ребра, контузия на главата и корема, 40-годишна кърджалийка, пътничка Тойотата, която е със спукване на едно ребро и 10-годишно момиче от Кърджали – с порезна рана на лицето. Пострадалите са без опасност за живота в хасковската болница.

Двама хасковлии са ранени след катастрофа вчера по обяд на 300 метра преди село Въгларово. 27-годишен водач на лек автомобил Ауди 80 се е движил с несъобразена скорост, излязъл е от пътя и се е блъснал в крайпътно дърво. От удара, водачът е с контузия на главата, пътуващата до него 50-годишна жена също е с травма на главата.

52-годишна пътничка е пострадала при катастрофа на 1 януари на автомагистрала „Марица“ в посока Димитровград. 71-годишен димитровградчанин е шофирал лек автомобил Рено Сценик и е загубил управлението, при което се е блъснал в мантинела. От удара е пострадала возещата се в колата димитровградчанка, която е с натъртвания по тялото. Прегледана е и е освободена за домашно лечение.

В последния ден от 2015-а в 10 часа е станало произшествие на пътя Симеоновград – село Тянево с лек автомобил Нисан, управляван от 35-годишен мъж от селото. Поради несъобразена скорост и употреба на 1.96 промила алкохол, водачът е загубил контрол и се е преобърнал на платното. В резултат на удара е със счупена лицева челюст, настанен в МБАЛ-Пловдив без опасност за живота.

В свиленградския арест пък е задържан 54-годишен любимчанин, заловен от автопатрула да шофира с 1,62 промила алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button