Хасково

Хасковлия с рекордните 8583 касови бележки в лотарията на НАП

ИлюстрацияХасковлия е сред рекордьорите в страната с регистрирани 8583 касови бележки в лотарията на НАП и Министерството на финансите, съобщават от офиса на приходната агенция в областния град.

2500 души от областта участват в играта, като част от тях вече записват бележки чрез мобилното приложение, което приходната администрация предложи преди по-малко от месец. То може да бъде изтеглено през App Store на мобилния телефон за операционна система iOS или през Google Play за телефони с операционна система  Android. Да се участва в лотарията може също така чрез профил в сайта www.kasovbon.bg и чрез информационния телефон на Агенцията 0700 18 700.

Само за първите няколко дни на новата година хасковлии са регистрирали 12 000 бележки за 167 000 лв.

В неделя ще бъде изтеглена първата месечна награда – 40-инчов 3D телевизор с вградена безжична LAN мрежа, FullHD резолюция на екрана, аналогов и цифров тунер  и много други екстри. Същият ден чрез жребий, ще стане известно и кой печели четвъртата седмична награда – смарт телефон с четириядрен процесор.

От офиса на НАП в Хасково напомнят, че е много важно хората да пазят касовите си бележки до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
м
м
07.01.2016 13:06 13:06

След време много от касовите бележки избледняват, а след година може и изобщо да не са четливи.

Back to top button