Спорт

Въпреки контузиите хандбалистките стигнаха до държавните финали

Хандбал, архивВъпреки контузиите на основни състезателки хасковските хандбалистки се класираха за държавните финали при девойките до 19-годишна възраст.

Днес в Шумен се изигра последният турнир, в който нашите постигнаха две победи и завършиха на равно с домакините – 20:20. Хасковлийки биха последователно „Албатрос“ с 20:10 и Нови пазар с 22:12.

От игра отсъстваха основни реализаторки като Християна Иванова и Маринела Панайотова, които са с травми, но отборът пак успя да се класира първи. Така хандбалистките ще играят на финалите в Габрово в края на април.

От треньорското ръководство отличиха за добрата им игра Валерия Миладинова, Мария Димитрова, Антония Димитрова, Лили Стойчева и всички млади състезателки. Панайотова, която е с гипсирана ръка също пътува с тима за да го подкрепи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button