Хасково

Хасковски военни се стягат за подготовка в US-база в Германия

ВоенниОколо 100 военнослужещи от хасковското военно формирование 52 740 заминават през февруари на подготовка в американска база в Германия.

Това съобщи на днешното официално откриване на новата учебна година във формированието неговият командир подполковник Николай Александров. Втора група от хасковски военни ще се готви в Германия и през ноември.

Подполковник Александров заяви, че резултатите на формированието през 2015-а са много добри. Военнослужещите са участвали в бойни стрелби, учения, в мисията в Афганистан, а от 1 януари в 6-месечно дежурство застъпи и ротата Хелброк.

Личният състав в хасковското военно формирование е от около 500 човека.

До 14 часа днес в поделението е организиран ден на отворените врати.

Военни   Военни
 Военни  Военни

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
страшников
страшников
11.01.2016 21:34 21:34

Абе нали ги гледам на Кенана лежат и се кефят отвреме на време извикват Ура колкото да не заспат Пуснат някоя димка изтракат по някой халосен и така до 13 ч След това хайде към поделението Щяли да ходят в Германия Пак разходи за празни работи да си стоят тука и да духат СУПАТА

Рейнджър
Рейнджър
12.01.2016 9:57 9:57

Що не духаш супата ти нещастник.Яд те е че не си военен нали,завистливо копеленце злобно.

Back to top button