Хасково

Спипаха близо кило марихуана в Хасково и Харманли

ИлюстрацияОбщо 880 грама марихуана конфискуваха криминалисти при ОДМВР-Хасково, съобщават от полицията.

Вчера по обяд на хасковската улица „Ятак“ е спрян за проверка лек автомобил БМВ, управляван от 39-годишен жител на Гълъбово.

В хода на проверката, в естествени кухини под задната седалка, криминалистите са открили полиетиленов плик със зелена листна маса с тегло 300 грама, реагиращ при полеви наркотест на марихуана.

Последвало претърсване в дома му, където са намерени още четири плика с тегло 500 грама от същото наркотично вещество и 2 електронни везни. Мъжът е задържан до 24 часа по образуваното бързо производство.

Останалите 80 грама канабис са конфискувани при операция на харманлийските полицаи в село Иваново. Те са извършили проверка на лек автомобил „Фолксваген Пасат“ с водач 21-годишен жител на село Славяново, в който на различни места е намерена дрогата. Водачът е задържан с полицейска мярка по образуваното незабавно производство.

1960 кг. тютюн иззеха хасковските полицаи. Вчера на булевард „България“ в областния град те са проверили товарен автомобил „Форд“, шофиран от 61-годишен мъж от града. В колата са открити 14 кашона пълни със зелена листна маса с мирис на тютюн. Работата по случая продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
мишев
мишев
15.01.2016 12:58 12:58

Ненарязаният тютюн НЕ Е акцизна стока! Така че за какво му я конфискуват???

Back to top button