Хасково

Ресторантът, проверяван за салмонелозата по Нова година е изряден

ИлюстрацияРесторантът на хасковския бул. „Раковски“, който беше подложен на проверки заради трите случая на салмонелоза след Нова година е изряден. До тези констатации са стигнали проверяващите от Областна дирекция „Безопасност на храните“ и Регионалната здравна инспекция.

Haskovo.info припомня, че на 3 януари в инфекциозно отделение на МБАЛ-Хасково бяха приети двама мъже и жена с хранително отравяне, което по-късно бе определено като салмонелоза.

От Агенцията по храните, съобщиха за Haskovo.info, че проверката на заведението е приключила. Тя е извършена по всички законови разпоредби и при нея не са констатирани никакви нарушения. Хигиената в заведението е на ниво, персоналът също е здрав, показват изследванията. Така за ресторанта няма да има санкции и той продължава работа.

От РЗИ потвърдиха тези резултати, като също подчертаха, че изследванията на 16 от работещите в ресторанта са отрицателни за салмонелоза. В града няма и новозаболели.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
тошко
тошко
15.01.2016 16:50 16:50

Така е всичко е в ред Сигурно натровените са се натровили от въздуха на ул раковски КОЙ И КОЛКО гушна за да излезе всичко в ред Хахахахахах СМЕШНИЦИ

Ваня
Ваня
15.01.2016 19:25 19:25

Смешника си ти,неграмотнико! Вземи почети малко и тогава се замисли..от кога грипната епидемия стана хранително натравяне?!

niki
niki
16.01.2016 7:40 7:40

Нормално да е „изряден“. С пари всичко се потулва. Кажете поне че този ресторант е новооткрития ресторант Пещите на известния Здравко Узунов

МАРИАНА
МАРИАНА
16.01.2016 10:50 10:50

ДА ТОЗИ РЕСТОРАНТ Е ПЕЩИТЕ И ГОТВЯТ МНОГО ДОБРЕ АЗ КАКТО И МНОГО ДРУГИ ХОРА КОИТО ВСЕКИ ДЕН СИ ХРАНИМ СЕМЕИСТВАТА ТАМ СМЕ МНОГО ДОВОЛНИ И НЕ СМЕ ИМАЛИ ПРОБЛЕМИ ,ЯВНО НАЙ ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ Е ЧОВЕШКАТА ЗЛОБА И ЗАВИСТ,КОЯТО НИКОГА НЕ СЕ ЛЕКУВА!!!!!!!

Back to top button