Хасково

Хасковски клубове с благотворителен концерт за Ивайло

БлаготворителностБлаготворителна кампания под мотото „Нека да помогнем на Ивайло“ стартират девет клуба и формации от Хасково. Тя е за набирането на средства за животоспасяваща операция на бащата на три деца, за когото Haskovo.info писа.

Благотворителното събитие ще се проведе на 28 януари в зала „Недялка Симеонова“ в Бизнес центъра от 18 ч. Ще бъдат пуснати в продажба билети на стойност 5 лв.

Организатори и участници в тази благотворителна акция са: балет „Рона“, балет „Тангра“, клуб по спортни танци „Гранд“, спортен клуб по аеробика „Виолена“, спортен клуб по аеробика „Мега-спорт“, боксов клуб „Севдалин Василев“, Фолклорен ансамбъл „Хасково“, клуб „Kangoo Jumps“ и спортен клуб по художествена гимнастика „Аида“.

БлаготворителностОрганизаторите изказват дълбоката си признателност към ръководството на Бизнес центъра за предоставената безвъзмездно зала, на фирма „Темида“ за отпечатването и безвъзмездното предоставяне на плакати и билети за инициативата, както и на община Хасково за подкрепата и съдействието.

Съпругата на Ивайло – Златина Хаджипанайотова се обръща с молба и надежда към всички. На Ивайло е направена спешна операция в Лондон, която не се покрива от Националната здравна служба и семейството се мъчи да събере 80 000 паунда, искани от болницата за операцията, реконструкцията и последващото лечение.

Ивайло страда от рак на максиларния синус, който не се е разпространил все още. Шанса да оздравее напълно е над 60%. Той е на 42 г. и е баща на 8-годишния Петър, Мария на 5 г. и Александър на 8 месеца. „Той е баща на децата ми и любовта в живота ми. Всеки ден той е бил и ще бъде моята подкрепа. Много, много благодаря!“, призовава за помощ всички добри хора Златина Хаджипанайотова.

IBAN/ BG55 UBBS 8002 1093 6205 30
BIC/ UBBS BGSF
Златина Петрова Хаджипанайотова
основание за плащане – дарение за лечение

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button